• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Hestra Myymäläkonseptit

Hestran myymäläkalusteita on erilaisissa myymälöissä kaikilla mahdollisilla toimialoilla. Tarjoamme myymäläratkaisuja, joilla luodaan myyviä ja houkuttelevia myymälöitä.

Hestra toimii tällä hetkellä laajoilla markkinoilla pohjoismaissa  ja meillä on sekä pieniä että suuria asiakkaita. Olemme tottuneet erilaisiin myymälöiden tarpeisiin, vaatimuksiin ja toivomuksiin. Hestralla on oikeat myymäläratkaisut riippumatta siitä haluatko myymälääsi ainutlaatuisen, arkkitehdin suunnitteleman myymäläkonseptin tai valitsetko haluamasi osat laajasta myymäläkalusteiden vakiomallistostamme.

Urheilukaupat ja erikoisliikkeet

Urheilu- ja ulkoilutuotteita myyvät liikkeet vaihtavat usein kuosia sesongin mukaan. Myymäläkonsepti, myymäläkalusteet ja myymäläympäristö täytyy siksi olla joustava, mukautuva ja toimiva. Varmistamme, että sisustus vahvistaa myymälän konseptia kaikilla tavoin, riippumatta siitä mitä myyt ja kenelle suuntaat tuotteesi.

Päivittäistavarakaupat

Elintarvikekauppaan tulemisen pitää tuntua mukavalta ja innostavalta. Asiakkaille voi tarjota inspiraatiota uusiin kulinaarisiin seikkailuihin ja heidän täytyy saada hyvä yleiskäsitys myymälästä. Hestra auttaa tarjoamalla mukautuvia myymäläkalusteita ja sisustusratkaisuja, jotka houkuttelevat ostoksiin ja kestävät kuormitusta.

Vaate- ja Kenkäkaupat

Vaatteiden ja kenkien alalla myymälän sisustuksen ja myymäläkalusteiden on pysyttävä muodissa mukana. Fyysisten tuotteiden myymisen lisäksi kaupassa täytyy esitellä uusi kuumia trendejä ja viestittää persoonallisuutta. Autamme luomaan muodikkaita myymälöitä eri tyyleihin sopivalla tavalla.

Rautakaupat, rakennustarvikeliikkeet ja maalikaupat

Rauta- ja maalikaupoissa sekä rakennustarvikeliikkeissä on saman katon alla kooltaan, painoltaan ja ulkomuodoltaan hyvinkin erilaisia tuotteita. Meiltä löytyy myymäläkalusteet kaikentyyppisille tuotteille näillä myymälöihin – sekä vankkarakenteisia hyllyjärjestelmiä että houkuttelevia esittelytoreja.

Optikot, kelloliikkeet, koruliikkeet

Sisustuksen muodikkuus ja toimivuus ovat tärkeitä, kun myydään silmälaseja, kelloja tai koruja. Sisustuksen täytyy myös vahvistaa myymälän kokonaisvaikutelmaa ja eri tuotemerkkien täytyy erottua. Myymäläkalusteet ja sisustusratkaisut vastaavat nähin tarpeisiin ja auttaa luomaan parhaan mahdollisen myymälän.

Autokaupat

Selkeä grafiikka ja hyvä altistus auttaa löytämään halumansa kohteet autokaupasta. Infotaulut ja myymäläkalusteisiin integroidut päätelaitteet auttaa asiakasta ja myyjää käymään läpi tarvittavat tiedot autoista. Asiakkaan ja myyjän on hyvä istua alas kahvikupin ääreen mukavissa tiloissa ja toimivissa myymäläkalusteissa.

Kukkakaupat ja puutarhaliikkeet

Hestra voi suunnitella ylellisiä kukkakauppoja ja toimittaa kestäviä ja vaikuttavia myymäläkalusteita puutarhaliikkeisiin. Kalusteratkaisujamme on helppo muuntaa ja mukauttaa eri tarpeisiin, jotta erilaiset sesonkituotteet saadaan esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Kodinelektroniikka

Kodinelektroniikka-alalla on tärkeää miten tuotteet esitellään. Asiakkaat haluavat myös mielellään kokeilla tuotteita ennen ostopäätöstä. Hestra tietää miten luodaan innovatiivinen, myyvä ja moderni elektroniikkaliike. Myymäläkalusteisiin saadaan integroitua erilaiset valaistus ja elektroniikkaratkaisut.

Sisustusliikkeet

Kodin sisustuksen alaan liittyy muutakin kuin huonekalujen, astioiden ja tyynyjen myynti.
Sisustusliikkeet viestittävät myös erilaisia elämäntapoja ja trendejä. Hestra myymäläkonseptointi auttaa luomaan inspiroivia ja moderneja myymälöitä trenditietoisille asiakkaille.

Apteekkikalusteet ja kosmetiikkaliikkeet

Apteekkikalusteet, luontaistuotekalusteet ja kosmetiikkakalusteet vaativat erityyppisiä sisustusratkaisuja erilaisille tuotteille. Myymäläkonseptilla on tärkeä rooli, jotta asiakkaat saadaan kiinnostumaan tuotteista. Hestra tarjoaa ratkaisuja sekä tuotteiden esillepanoon ja asiakkaiden kohtaamiseen.

Kirjakaupat ja askarteluliikkeet

Kirjakaupat ja askarteluliikkeet voi innostaa kirjallisuuden saloihin tai askartelun maailmaan. Myymäläkalusteet ja niiden sijoittelu pitää olla toimivaa ja helposti saatavilla. Tuotteiden pitää olla hyvin esillä, oli sitten myyntisesonki tai kirja-alen aika. Hestran myymäläkalusteet ja myymäläkonsepti on ratkaisu tähän!

Ravintola