• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Uutiset

3 heinäkuu, 2019

HOTELLIT JA RAVINTOLAT

Tiesittekö, että toimitamme kalusteita myös hotelleihin ja ravintoloihin!

5 huhtikuu, 2019

Haemme liiketoiminnalle kasvua ja etsimme Lahden konttoriin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Hoidat vakiintuneita asiakassuhteita ja haet aktiivisesti uusia asiakkaita. Tarjoat Hestran laajasta myymäläkalustamisen ja –rakentamisen sekä sisustamisen ratkaisuja asiakkaidesi liiketoiminnan kasvattamisen avuksi. Hyödynnät oman organisaation osaamista asiakasratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimit tiiviisti yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kollegoidesi kanssa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja kokemusta myymäläkaluste- tai rakennusalalta. Olet toiminut […]

7 joulukuu, 2018

Vielä hienompia ja parempilaatuisia kanttilistoja Hestralta!

Tehtaallemme asennetaan näitä päivinä uusi kanttilistakone. Kanttilistojen laatu ja viimeistelyn taso nousee entistä korkeammalle. Uuden koneen avulla voimme tehdä töitä laserin avulla tai perinteisin menetelmin.

29 lokakuu, 2018

ME VÄLITÄMME

Me välitämme asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme, ympäristöstämme ja yhteiskunnasta. Äskettäin asennettujen aurinkopaneelien myötä tuuli- ja aurinkoenergian käyttö kattaa jo 85 % kokonaisenergian käytöstämme.

17 huhtikuu, 2018

Virtual Reality

Haluamme tarjota jatkuvasti uusimpia työkaluja konseptien kehitykseen: Virtuaalisen mallintamisen työkalujen uusin sukupolvi on nyt käytössä meillä. Sen avulla voimme huomattavasti nopeammin visualisoida konseptin luonnollisessa ympäristössä.