• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Uutiset

13 kesäkuu, 2018

Lisää vihreää energiaa!

Toukokuun lämpöaalto inspiroi meidät starttaamaan uuden projektin uusiutuvien energioiden hyödyntämisessä ja päätimme asentaa aurinkopaneelit tehtaamme katolle.  Tällä hetkellä tuulivoimalamme tuottavat 70% käyttämästämme sähköstä, kun saamme aurinkopaneelit asennettua nostamme uusiutuvan energian kapasiteettia yli 100 000 Kwh vuodessa. Aloitamme aurinkopaneelien asennuksen elokuussa ja projekti on valmis syyskuun lopussa.

17 huhtikuu, 2018

Virtual Reality

Haluamme tarjota jatkuvasti uusimpia työkaluja konseptien kehitykseen: Virtuaalisen mallintamisen työkalujen uusin sukupolvi on nyt käytössä meillä. Sen avulla voimme huomattavasti nopeammin visualisoida konseptin luonnollisessa ympäristössä.

27 marraskuu, 2017

Laajennuksemme on nyt valmis

Varastomme uusin 4 000 m2 laajennus on nyt valmis ja sen täyttö on nyt täydessä vauhdissa. Hestralla on nyt yhteensä 23 000 m2 varastotilaa käytettävissä.

3 lokakuu, 2017

Yrityksemme kasvaa Tanskassa

Toivotamme tervetulleeksi Henrik Hasbon uudeksi myyjäksi Tanskaan. Samalla muutamme uuteen konttoriin, uudet isommat tilat sijaitsevat Veijlessä.

12 syyskuu, 2017

AR (Augmented Reality)

Työskenneltyämme muutaman vuoden ajan VR-konseptikehityksen (Virtual Reality) parissa, olemme aloittaneet työskennellä myös AR-konseptin (Augmented Reality) kanssa. AR tarkoittaa sitä, että voimme laittaa miltä yksittäiset kalusteet näyttää oikeassa ympäristössä. Tässä kuvassa käytämme AR-konseptointia yhdessä asiakkaan kanssa ja näemme kuinka uudet pyöreät massakorit sopisivat hänen myymäläänsä.