• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

Haemme liiketoiminnalle kasvua ja etsimme Lahden konttoriin

5 huhtikuu, 2019

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hoidat vakiintuneita asiakassuhteita ja haet aktiivisesti uusia asiakkaita. Tarjoat Hestran laajasta myymäläkalustamisen ja –rakentamisen sekä sisustamisen ratkaisuja asiakkaidesi liiketoiminnan kasvattamisen avuksi. Hyödynnät oman organisaation osaamista asiakasratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimit tiiviisti yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kollegoidesi kanssa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja kokemusta myymäläkaluste- tai rakennusalalta. Olet toiminut ratkaisumyynnissä tai projektijohdossa ja haluat edetä urallasi. Osaat kartoittaan asiakkaan tahtotilan, yhdistää oman tietotaitosi ja käyttää hyödyksesi Hestran yli sadan vuoden kokemuksen projektien läpiviemiseksi. Osaat kommunikoida hyvin erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on suomen kielen lisäksi sujuva suullinen ja kirjallinen englannin tai ruotsin kielen taito. Hallitset hyvin tietotekniikan käytön ja sinulla on mahdollisesti kokemusta CAD-suunnitteluohjelmien käytöstä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Hestra Suomen maajohtaja Jukka Helminen p. 045 7731 711 99. Lähetä englannin- tai ruotsinkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 14.4 mennessä osoitteeseen [email protected]

« Uutiset