• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

TILAA OSTAMISEN ILOLLE

Hestra on erikoistunut luomaan myyviä ja brändiä tukevia myymäläympäristöjä. Tiedämme miten luodaan menestyviä myymäläkonsepteja ja toimivia myymäläkalusteita, jotka lisäävät asiakkaittesi ostohaluja.

RETAIL IS DETAIL

Menestyvä myymäläkonsepti yhdistää houkuttelevan myymälämiljöön, houkuttelevan esillepanon ja hyvin suunnitellun tuotseijoittelun. Kaikki nämä asiat ovat ratkaisevia, kun halutaan tehdä ohikulkijoista ostavia asiakkaita. Juuri tässä myymäläosaamisessa Hestra astuu mukaan kuvaan. Luomme ostamisen iloa ja saamme kaikki myymäläkalustuksen yksityiskohdat toimimaan yhdessä kokonaisuutena.

TUKEA JOKA VAIHEESSA

Kuuntelemalla asiakasta ja kokoamalla projektityöryhmän asiakkaalle,  Hestra pystyy tarjoamaan huippuosaamista ja kokemusta myymäläkalustamisessa. Hestra ymmärtää yrityksesi toimialaa ja arjen toimintaa. Osaava henkilöstömme ja kokonaisvaltainen toimintatapamme varmistavat, että lopputulos myymäläkalustamisessa on paras mahdollinen. Ota yhteyttä niin luomme parhaan mahdollisen myymäläratkaisun yhdessä.

 • Suunnittelu

  Yksittäiset myymäläkalusteet tai kokonaiset myymäläkonseptit hoituvat Hestralta yhtä hyvin. Arkkitehtimme ja suunnittelijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa luodakseen ainutlaatuisia ratkaisuja eri toimialoille, myymäläketjuille ja tai yksittäisille myyläöille. 3D-visualisoinnin avulla asiakas näkee selkeästi miltä myymälä näyttää. Siten konseptin kehittäminen sujuu nopeammin ja tehokkaammin.

  Erbjudande Design
 • Pohjaratkaisu

  Hestralla on pitkä  kokemus myymäläpohjien kehittämisestä siten, että asiakkaiden kulkureitit on toimiva. Tiedämme miten asiakkaat houkutella kulkemaan myymälän läpi ja miten koko tuotevalikoima saadaan parhaiten esille. Projektipäällikkömme osaavat luoda myyntiä lisääviä pohjaratkaisuja. Piirustukset ja 3D-visualisointi auttavat ymmärtämään suunnitteluvaiheessa miltä myymälä näyttää ja miten se toimii.

 • Rakenne

  Hestralla on vankkaa osaamista myymäläsisustuksesta ja tuotteiden esillepanosta myymälässä. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä johtavien myymäläketjujen, tavaramerkkien ja design-toimistojen kanssa. Käytämme myymälärakenteisiin kaikkia mahdollisia materiaaleja ja suunnittelemme rakenteen viimeisimmillä CAD-järjestelmillä ja visualisointiohjelmilla. Elektroniikka ja valaistus integroidaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti kokonaisuuteen

  Erbjudande Layout
 • Erbjudande Produktion

  Tuotanto

  Hestran tavoitteena on aina luoda houkutteleva, toimiva ja laadukas myymäläsisustus. Yksi vahvuuksistamme on yhdistää yksinkertaiset rakenteet laajaan valikoimaan vakio-osia. Myymäläkalusteiden tuotanto hoidetaan Hestran moderneilla, robotisoiduilla laitteilla. Pitkä kokemus, osaavat työntekijät ja luotettavien alihankkijoiden verkosto varmistavat, että tuotanto on kaikin tavoin tehokasta.

 • Logistiikka

  Meille on itsestäänselvyys, että saat oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Hestra varmistaa ketjun toimivuuden joka vaiheessa. Suuriin varastotiloihimme mahtuu jopa 13 000 kuormalavallista tavaraa. Hestran toimipaikka on sitä paitsi strategisella paikalla Kööpenhaminan, Oslon, Tukholman ja Helsingin välillä. Siten olemme aina lähellä. Asialleen omistautuneet työntekijät ja tehokkaat järjestelmät antavat meille mahdollisuuden tarjota ensiluokkaista logistiikkaa asiakkaillemme.

  Erbjudande Logistik
 • Erbjudande Montage

  Asennus

  Voidaksemme tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisuja, meillä on sekä omia kalusteasentajia että osaavien yhteistyökumppanien verkosto kaikissa Pohjoismaissa. Tarjoamme myös asennusten valvojia muualle maailmaan. Käytämme vain päteviä asentajia, jotka ovat tottuneet Hestran tuotteisiin ja voimme taata, että kaikki asennetaan oikein. Myymäläsi sisustus näyttää juuri siltä kuin haluat ja toimii niin kuin sen on tarkoituskin, toimitusosoitteesta riippumatta.

 • Läpikäynti

  Myymäläkonseptia on hyvä arvioida ja päivittää säännöllisin välein. Osittain siksi, että tuotevalikoima voitaisiin aina asettaa esille optimaalisesti ja osittain siksi, että siten voidaan vahvistaa myymälän profiilia. Suosittelemme siksi myymäläkonseptin ja myymäläkalusteiden läpikäyntiä säännöllisesti. Kun tarkastellaan kaikkea asiakasvirroista konseptin luomaan ilmapiiriin, voidaan varmistaa myymäläkonseptin säilyminen houkuttelevana. Hestran projektipäälliköt, sisustusarkkitehdit ja rakentajat auttavat tekemään sekä käytännöllisiä että taloudellisia parannuksia.

  Erbjudande Genomgång