• English
  • Svenska
  • Norska
  • Dansk
  • Suomi

VAKIOMALLEJA, YKSILÖLLISYYTTÄ TAI YLELLISYYTTÄ

Hestra tarjoaa useita teitä oikeaan myymäläsisustukseen. Voit valita minkä tahansa niistä, mutta tavoite on aina sama. Haluamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

NIIN SUURTA KUIN PIENTÄKIN

Hestra voi olla avuksi kaikille pienistä putiikeista suuriin myymäläketjuihin oikean sisustuksen löytämisessä. Joskus valmiita ratkaisuja löytyy suoraan myymäläkalusteiden vakiomallistosta. Joskus toteutamme sisustuskonsepteja yksinoikeudella tietylle asiakkaalle. Näiden väliltä löytyy loputtomasti erilaisia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia myymäläkonsepteja ja myyviä liikkeitä. Projektipäällikkömme, arkkitehtimme, valaistusasiantuntijamme ja myymälärakentajamme auttavat löytämään oikeat ratkaisut.

VAKIOMALLIKIN EROTTUU

Monet asiakkaistamme käyttävät pelkästään Hestran myymäläkalusteiden vakiomallistoa. Toiset asiakkaat pyytävät meitä luomaan ainutlaatuisia, brändiä vahvistavia ja persoonallisia myymäläkonsepteja vakiomallistomme pohjalta. Kolmas vaihtoehto on unohtaa kaikki myymäläkalustamisen vakiomallit täysin ja antaa meidän kehittää oma ainutlaatuinen myymäläkonsepti. Joka tapauksessa voimme tarjota kaikkiin edellytyksiin, toiveisiin ja tarpeisiin sopivia myymäläsisustuksia.

Produkt standard

VAKIOSISUSTUS

Valitse valmiit myymäläkalusteet ja yhdistele niin kuin haluat. Nopea, fiksu ja kätevä vaihtoehto.

Produkt personlig

PERSOONALLINEN SISUSTUS

Luomme yrityksesi parhaiten palvelevan myymäläsisustuksen Hestran myymäläkalustevalikoiman pohjalta ja vahvistamme sitä sinulle personoiduilla myymäläkalusteratkaisuilla.

Produkt exklusiv

YLELLINEN SISUSTUS

Luomme ainutlaatuisen ratkaisun, jossa jokainen myymäläkalusteen yksityiskohta on suunniteltu toiveittesi ja vaatimustesi pohjalta, näin saamme luotua ylellisen myymäkonseptin joka vastaa täysin personoidusti yrityksesi tarpeita.

TUTUSTU TUOTEVALIKOIMAAN

Hestran tuoteluettelossa on tuhansia erilaisia myymäläkalusteita, kassatiskejä ja varusteluosia. Voit selata luetteloa sivuillamme, ladata sen tietokoneellesi tai tilata fyysisen luettelon postitse. Jos et löydä kuvastosta sopivaa myymäläkalustetta tai varusteluosaa, niin ota yhteyttä [email protected] tai puhelimitse + 358 45 773 171 99