Ideasta valmiiseen projektiin.

Henkilökuntamme ja osaamisemme ovat tärkein vahvuutemme. Työhön sitoutuneet projektiryhmämme kootaan ennen jokaista projektia parhaan ratkaisun löytämiseksi jokaisessa vaiheessa. Myymälä ratkaisuihin ja sisustusratkaisuja myymälöihin niin niitä varten meillä on kehitysosasto, jossa työskentelemme käyttämällä uusinta VR-, AR- ja 3D-visualisointitekniikkaa. Omalla tuotannollamme varmistamme, että voimme täyttää korkeat materiaali- ja laatuvaatimukset. Olemme myös koonneet kaiken samaan paikkaan, mikä tarjoaa loputtomien etujen vuorovaikutuksen koko projektin ajan. Olemme myymälä-, ravintola- ja hotellikalusteiden asiantuntijoita. Myymäläkonsepti ja myymäläratkaisut, kokeile meitä rohkeasti!

Konseptikehitys

Tunne, kun astuu kehitysosastollemme Hestraan, on hyvin huomiota herättävä. Täällä rajaton luovuus yhdistyy kaikkein toimivimpiin ratkaisuihin ja huipputekniikkaan, jossa vain mielikuvitus asettaa rajat. Paperilla ja kynällä alkavat konsepti-ideat saavat fyysisen muotonsa 3D-tulostimessamme. Samalla visualisoimme myymäläympäristöjä, ja voimme tarjota kolmiulotteisen VR-kiertueen sekä valokuvarealistisia luonnoksia. Tietysti kokeneet projektipäällikkömme voivat auttaa piirtämään pohjapiirustuksia sekä 2D- että 3D-muodossa. Fyysiset materiaalinäytteet yhdistetään toimiviin ja joustaviin myymäläratkaisuihin. Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että jokainen projekti saa koosta ja laajuudesta riippumatta parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tuotanto

Tuotantomme on täysin mukautettu myymälä- ja hotellikalusteisiin. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja konekantaamme. Sahaamme, jyrsimme, reunustamme, pintakäsittelemme ja kokoamme yhteen puutuotteitamme sekä leikkaamme, taivutamme, hitsaamme ja lävistämme metalli- ja putkituotteitamme. Kehitämme myös jatkuvasti logistiikkaratkaisujamme, ja olemme tottuneet monimutkaisiin toimituksiin useisiin maihin sekä ainutkertaisiin projekteihin.

Asennus

Omien asentajiensa sekä laajan ja kokeneen pohjoismaisen asentaja- ja rakentajaverkostonsa avulla Hestra ratkaisee monien asiakkaiden kokoonpano- ja yksinkertaiset rakennustyöt. Tunnemme omat sisustustuotteemme parhaiten, joten anna meidän auttaa kokoonpanossa.

Aito kokonaisvaltainen sitoutuminen

Onnistuneessa sisustuskonseptissa yhdistyvät houkutteleva ympäristö, myyvä esillepano ja hyvin suunniteltu sijoittelu. Juuri tässä Hestra astuu mukaan kuvaan. Luomme ostohalua ja varmistamme kokonaisuuden ideasta valmiiseen myymälään. Kunnianhimoisten ja kokeneiden projektipäälliköiden, nerokkaiden suunnittelijoiden, kätevien asentajien ja suuren, yrityksenlaajuisen sitoutumisen ansiosta autamme aina maaliin asti. Olipa kyseessä myymälä-, hotelli- tai ravintolakalusteet, myyntitelineet tai shop in shop -kalusteet. Haluamme olla se pieni yritys, jolla on suuret resurssit – kokeile meitä rohkeasti.

Tietotaito

Hestrassa pidämme myymälä-, hotelli- tai ravintolakalusteista, ja olemme taitavia siinä, mitä teemme. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua. Kuullaan!

Asettelu

Saa apua ammattitaitoisilta myymäläsisustajiltamme. Teemme myymäläpiirustuksia vuoden jokaisena päivänä, ja meillä on paljon kokemusta monilta eri toimialoilta. Oikea asettelu eli layout lisää myyntiä - niin yksinkertaista se on!

Tuotanto

Meillä on kattava oma tuotanto sekä laaja alihankkijaverkosto, joka auttaa meitä realisoimaan tuotteesi materiaalista ja määrästä riippumatta.

Logistiikka

Hestrassa varastoimme, pakkaamme ja lähetämme päivittäin suuria määriä kalusteita lukuisiin paikkoihin Pohjois-Euroopassa. Nykyaikaisten apuvälineidemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta löydämme sinulle oikean logistiikkaratkaisun.

Asennus

Meillä on paljon kokemusta kalusteiden asentamisesta Pohjois-Euroopassa. Työskentelemme sekä omien asentajiemme että kokeneiden ulkopuolisten kumppanien muodostaman laajan verkoston kanssa.

Konseptikehitys

Täysin uusi vai olemassa olevan konseptin päivitys? Arkkitehtimme löytävät oikean ilmeen vuorovaikutuksessa suunnittelijoiden kanssa ja tekevät visioistasi totta. Työskentelemme aina uusimpien VR-, AR- ja 3D-visualisointityökalujen kanssa tarjotaksemme parhaan tuen ratkaisulle konseptikehityksen avulla.

Room2Room.se

Room 2 Room on hotellikonseptikumppanimme. Yhdessä voimme tarjota täydellisiä sisustuskonsepteja hotelleille, kokouskeskuksille, ravintoloille ja baareille. Tarjoamme kaiken suunnittelusta valmiiksi koottuihin kalusteisiin. Jos sinulla on jo arkkitehti, voimme vastata jo kehitettyjen mallien valmistuksesta, toimituksesta ja kokoonpanosta.