Olemme myymälä-, ravintola- ja hotelliskalusteiden asiantuntijoita.

Tavoitteenamme on olla se pieni yritys, jolla on suuret resurssit.

Huolella rakennettu alusta alkaen

Hestra on myymäläkalusteiden asiantuntija. Mutta myös hotelli- ja ravintolakalusteiden asiantuntija. Olemme konseptikehityksen asiantuntijoita. Valmistamme itse sekä puusta että metallista, mutta meillä on myös laaja alihankkijaverkosto. Tarjoamme on sekä kattavan standardivalikoiman että täysin asiakaskohtaiseen sisustukseen räätälöityjä tuotteita. Asennamme ja teemme myös yksinkertaisia rakennustöitä. Autamme asetteluissa ja 3D/VR-animaatioissa. Kokeile meitä rohkeasti – olemme toimineet jo vuodesta 1900 ja sisustus on erikoisalaamme.

Yksinkertaisia ja vahvoja

Tänä päivänä olemme vakaa ja menestyvä perheyritys neljännessä sukupolvessa. Vahvuutemme on se, että yhdistämme pienyrityksen yksinkertaisuuden ja asiakasläheisyyden suuremman yrityksen resursseihin. Tämä tarkoittaa, että voimme hoitaa kaikki sisustustehtävät. Myyntitelineet, shop in shop -osastot sekä täydelliset myyntiympäristöt ovat meille tuttuja. Täysin uniikeilla kalusteilla tai kattavalla standardivalikoimalla. Yksi tai sata myymälää – sillä ei ole väliä. Ota yhteyttä Hestraan!

Toimimme kaikissa Pohjoismaissa!

Vi började vår resa i småländska Hestra och där hittar du oss fortfarande. Genom åren har vi expanderat och idag är vi också etablerade i Solna, Dröbak (Norge), Lahti (Finland) och Vejle (Danmark). Vår hemmaplan är de nordiska länderna men vi är också vana vid att jobba i Europa och världen.

Kestävä kehitys

Med ålder kommer vishet och med mer än 120 år i ryggen har vi sedan länge insett hur viktigt det är att ta hand om vår jord och våra medmänniskor. På Hestra arbetar vi aktivt för att ge tillbaka och stötta vår natur och vårt samhälle. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete i Hestra håller.

Laatua alusta loppuun

Hestralla pyrimme aina korkeaan laatuun kaikessa tekemässämme. Tuotteiden on pidettävä lupauksensa, toimituksen on saavuttava ajoissa ja sinun on saatava ammattimaista palvelua. Tavoitteenamme on, että jokainen toimitus toimisi suosituksena tulevaisuuden liiketoiminnalle. Toimintamme on laatuvarmistettu ISO 9001 -standardin mukaisesti vuodesta 1996.

Tietysti ympäristövastuullinen

Meitä ohjaa aito kiinnostus ympäristöämme kohtaan. Lämmitämme tilamme naapuriyrityksen hukkalämmöllä. Katollamme on aurinkokennoja. Olemme osakkaina tuulivoimaloissa vihreän sähkön tuottamiseksi. Tietysti toimintamme on myös ympäristösertifioitu ISO14001-standardin mukaisesti, ja pyrimme parantamaan toimintaamme jatkuvasti.

Inhimilliset velvollisuudet

Kanssaihmisenä, työnantajana, toimittajana ja asiakkaana otamme sosiaalisen vastuun. Se leimaa toimintaamme, se näkyy paikallisessa yhdistyselämässä ja sillä on merkitystä 100 kummilapsellemme. Olemme toimineet vuodesta 1900 lähtien ja pyrimme vaikuttamaan asioihin myös vuonna 2100.

Kaikki alkoi vuonna 1900

1900

On vuosi 1900 ja Natanael Petersson on matkalla Hestran pappilaan. Hänen vaununsa on täynnä huonekaluja, ja ilma on täynnä kevättä ja jännittävää odotusta. Pappi oli aiemmin nähnyt, kuinka huonekalut saivat muotonsa Natanaelin työpajassa. Mutta miltä ne näyttäisivät paikan päällä? Ja miten papitar reagoisi? Molemmat olivat erittäin tyytyväisiä, ja huhu Natanaelin ammattitaidosta leviää. Asiakkaita alkaa virrata sisään, ja N. Peterssonin Mekaniska Snickerifabrik -tehdas näkee päivänvalon samana vuonna.

1920

Natanael on nyt todella arvostettu alueella puusepäntaidoistaan. 1920-luvulla pojat Ernst ja Tage tulivat mukaan yritykseen ja liiketoiminta kehittyi edelleen. Nyt N. Peterssonin Mekaniska Snickerifabrik tarjoaa myös kalusteita kouluille, hotelleille ja myymälöille. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yritykseen lennätinosoitteella "Pettersson" tai kätevällä puhelinnumerolla "3".

1945

Toinen maailmansota on vihdoin ohi, ja Ernst ja Tage katsovat tulevaisuuteen optimistisena. He ovat yhteydessä Ruotsin rautakauppiasliittoon, joka etsii standardoitua esillepanojärjestelmää rautakauppamyymälöiden tuotteille. Ernst ja Tage esittelevät toimivan ratkaisun, ja pian myymäläkalusteet hallitsevat Hestran tuotantoa.

1972

Huhtikuussa 1972 alkaa Birger Jarl -hotellin rakentaminen Tukholmassa. Avajaisaikaan se on yksi Ruotsin moderneimmista hotelleista ruskeine huonekaluineen, oransseine verhoineen ja loputtomine kokolattiamattoineen. Hestra toimittaa kalusteet hotellille. Toimitus on viimeinen hotellisisustuksen pitkässä historiassa. Yhtiö on nyt nimeltään Hestra Inredningar ja keskittyy kokonaan myymäläkalusteisiin.

1984

Hestra Inredningar kasvaa iloisella 80-luvulla ulos ruotsalaisista vaatteistaan ja alkaa katsoa maan rajojen ulkopuolelle. Yhtiö perustaa ensimmäisen kansainvälisen myyntitoimistonsa Norjaan vuonna 1984. Seuraavina vuosina se investoi myös Suomeen ja Tanskaan. Tämä on tärkeä pala yrityksen ollessa matkalla yhdeksi Pohjoismaiden johtavista myymäläsisustajista.

2008

Vuonna 2008 Hestra laajentaa tuotantolaitostaan 20 000 neliömetriin. Muutama vuosi myöhemmin se laajentaa jälleen, ja tuotanto- ja varastopinta-ala nousee 22 000 neliömetriin. Varastoon mahtuu nyt noin 2 000 standardituotetta ja 6 000 asiakaskohtaista tuotetta yhteensä 15 000 kuormalavalla.

2016

Hotellisisustajasta Room2Roomista tulee osa Hestra-perhettä. Tämän myötä Hestra alkaa jälleen valmistaa kalusteita hotelleille ja ravintoloille.

2019

Ricana-yrityksestä tulee osa Hestra-perhettä, ja tämän myötä Hestran pitkälle kehittynyttä puuntuotantoa täydennetään omalla metalli- ja putkituotannolla.

2020

Monta vuotta on kulunut siitä, kun Natanael valmisti ensimmäiset huonekalunsa, ja yritystä johtaa tänä päivänä neljäs Petersson-sukupolvi. 3D-tulostinta käytetään useammin kuin höylää ja piirustukset ovat edistyneempiä, mutta yrityksen perusta on yhä sama. Hestra tulee aina tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa ja käyttää tietoaan, kokemustaan ja uteliaisuuttaan parhaan mahdollisen ratkaisun luomiseksi.