• English
 • Svenska
 • Norska
 • Dansk
 • Suomi

POHJOISMAISTA KÄSITYÖTÄ – SYDÄMELLÄ

Hestra on sormenpäitään myöten omistautunut myymäläsisustukselle ja myymäläkalustamiselle. Rakastamme luoda myyviä ja elämyksellisiä myymälöitä. Näin meistä on tullut yksi Pohjoismaiden johtavista yrityksistä myymäläsisustuksen alalla.

HYVIN RAKENNETTU ALUSTA ALKAEN

Paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun Natanael Petersson nikkaroi ensimmäiset kalusteensa 120 vuotta sitten. Maailma, kaupankäynti ja tekniikka ovat muuttuneet paljon ajan myötä, mutta jotkut asiat eivät ole muuttuneet lainkaan. Hestra Inredningar on edelleen yhtä luotettava, joustava ja osaava yritys kuin silloinkin. Siitä pidämme kiinni jatkossakin!

YKSINKERTAISUUS JA VAHVUUS

Tänään olemme vakaa ja menestyvä perheyritys jo neljännessä sukupolvessa. Vahvuutemme on yhdistää pienen yrityksen yksinkertaisuus ja asiakasläheisyys suuremman yrityksen resursseihin. Siten selviydymme kaikenlaisista toimeksiannoista. Voimme räätälöidä ainutlaatuisia konsepteja sekä rakentaa myyviä ja profiilia vahvistavia myymälöitä kattavista vakiomallistoistamme. Ei ole väliä onko kyse yhdestä vai sadasta myymälästä. Ota yhteyttä Hestraan!

ontor

SMÅLANNISTA MAAILMALLE

Kotipaikkamme ja toimintamme tukikohta on Ruotsin Smålannin Hestrassa. Valmistamme ja varastoimme täällä myymäläkalusteita ja sisustusratkaisuja eri toimialoille. Meillä on lisäksi toimistot Lahdessa, Solnassa Tukholman ulkopuolella, Dröbakissa Norjassa sekä Vejleissä Tanskassa. Meillä on 140 työntekijää, joilla riittää osaamista ja kokemusta. Yrityksen omistaa ja sitä johtaa Peterssonin perhe.

LAATUA JOKA VAIHEESSA

Hestra pyrkii aina tarjoamaan korkeaa laatua joka asiassa. Tuotteiden on vastattava lupauksiamme, toimitusten on tultava ajallaan ja asiakkaillemme on tarjottava ammattimaista palvelua. Tavoitteemme on, että jokainen asiakkaamme voisi suositella meitä edelleen. Laatumme on varmistettu ISO 9001 -standardin mukaisesti vuodesta 1996 alkaen.

Miljö

YMPÄRISTÖVASTUULLISUUTTA

Hestran toimitilamme lämmitetään läheisen yrityksen hukkalämmöllä. Pyrimme jatkuvasti vähentämään energian kulutustamme ja minimoimaan päästömme. Meillä on omat tuulivoimalamme ja olemme asentaneet aurinkokennot kiinteistömme katolle. Täytämme luonnollisesti ISO 14001 –standardin mukaiset ympäristösertifikaatit.

Erikshjälpen

Velvollisuutemme yrityksenä

Työnantajina ja lähimmäisinä meillä on sosiaalinen vastuu auttaa lähimmäistä. Se näkyy meidän henkilöstöpolitiikassamme ja on osa yrityksemme arvoja. Olemme sitoutuneen pitkäaikaiseen yhteistyöhön Erikshjälpenin kanssa ja autamme noin 100 orpolasta Intiassa. Tavoitteenamme on saada aikaa todellista apua ja merkitystä orpolapsien elämään. Lisää informaatiota löydät Erkshjälpenin nettisivuilta.

Om oss Jobba

TYÖSKENTELY HESTRAN PALVELUKSESSA

Yrityksemme kehittyy jatkuvasti, joten tarvitsemme usein uusia, osaavia kollegoita erilaisiin tehtäviin – aiemmalla kokemuksella tai ilman. Jos myymäläsisustus, myymäläkonseptit tai myymäläkalustaminen kiinnostaa, niin sinä viihdyt varmasti Hestrassa. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, niin otamme yhteyttä, kun meillä on avoimia työpaikkoja. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus

120 vuotta on vasta alkua

 • 1900

  Vuosi oli 1900 ja Natanael Petersson oli matkalla Hestran pappilaan. Hänen vaununsa oli täynnä kalusteita ja ilma oli keväinen ja odotuksia täynnä. Pastori oli aiemmin nähnyt miten huonekalut saivat muotonsa Natanaelin työpajalla. Mutta miltä ne näyttäisivät paikan päällä? Ja mitä mieltä pastorin rouva olisi? Molemmat olivat todella tyytyväisiä ja tieto Natanaelin käsityötaidoista levisi nopeasti. Asiakkaita alkoi tulla ja N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik perustettiin samana vuonna

  Historia 1900
 • Historia 1920

  1920

  Natanael oli jo kokenut nikkari ja monet alueen ihmiset arvostivat hänen kalusteitaan. Yrityksen toiminta kehittyi edelleen 1920-luvulla, kun Natanaelin pojat Ernst ja Tage tulivat mukaan yrityksen toimintaan. N. Peterssons Mekaniska Snickerifabrik tarjosi tässä vaiheessa kalusteita ja sisustusratkaisuja myös kouluihin, hotelleihin ja myymälöihin. Asiakkaat saivat yritykseen yhteyden sähkeosoitteella ”Petersson” tai kätevällä puhelinnumerolla ”3”.

 • 1945

  Toinen maailmansota oli viimein ohi ja Ernst ja Tage pitivät tulevaisuutta valoisana. He saivat yhteyden Ruotsin rautakauppiaiden yhdistykseen, joka halusi laatia standardoidun esillepanojärjestelmän rautakauppojen tuotteille. Ernst ja Tage esittelivät toimivan ratkaisun ja pian myymäläsisustuksen ratkaisut hallitsivat yrityksen tuotantoa Hestrassa.

  Historia 1945
 • Historia 1972

  1972

  Huhtikuussa 1972 aloitettiin Birger Jarl -hotellin rakennus Tukholmassa. Se oli avajaistensa aikaan yksi Ruotsin moderneimmista hotelleista. Ilmapiiriä luomassa oli ruskeita kalusteita, oransseja verhoja ja loppumattomia kokolattiamattoja. Hestra toimitti hotellin sisustuksen. Toimitus oli yrityksen viimeinen yrityksen pitkässä hotellien sisustuksen historiassa. Yrityksen nimi oli nyt Hestra Inredningar ja se keskittyi täysin myymäläsisustukseen.

 • 1984

  Iloisella 1980-luvulla Hestra Inredningar laajensi toimintaansa Ruotsin rajojen ulkopuolelle. Yritys perusti ensimmäisen ulkomaisen myyntikonttorinsa Norjaan vuonna 1984. Seuraavina vuosina käynnistettiin toiminta myös Suomessa ja Tanskassa. Näin yritys alkoi kehittyä yhdeksi Pohjoismaiden johtavista yrityksistä myymäläsisustuksen alalla.

  Historia 1984
 • Historia 2008

  2008

  Vuonna 2008 Hestra laajensi tuotantotilojaan 20 000 neliömetriin. Muutamaa vuotta myöhemmin laajennettiin lisää niin, että tuotanto- ja varastotiloja oli yhteensä 22 000 neliömetriä. Varastoon mahtuu nyt noin 2000 erilaista vakiomallista tuotetta ja 6000 asiakkaille yksityisoikeudella tehtyä tuotetta, kuormalavapaikkoja on yhteensä 13 000.

 • 2020

  On kulunut 120 vuotta siitä, kun Natanael nikkaroi ensimmäiset kalusteensa vanhempiensa vajassa. Yrityksen omistajat ja johtajat ovat tällä hetkellä neljännen ja kolmannen sukupolven Peterssoneja: Johan, Henrik ja Magnus. Nykyään käytetään enemmän 3D-tulostinta kuin höylää ja piirustukset ovat aina vain edistyneempiä. Mutta toiminnan pohja on silti sama. Hestra aikoo aina toimia lähellä asiakkaitaan ja käyttää osaamistaan, kokemustaan ja uteliaisuuttaan luodakseen parhaita mahdollisia ratkaisuja.

  Historia 2015